keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Opiskelijastäväni haikaili jokin aika sitten lemmikkikania itselleen (tunnistatko itsesi :) ), ja tänään pitääkin ottaa tilaisuudesta vaarin ja kysyä, onko aie edennyt haaveilusta pidemmälle. Kanit ovat hurjan suloisia myös omasta mielestäni, ja jos asuisin maalla tai isossa omakotitalossa missä on lämmintä ja rauhallista, harkitsisin varmasti asiaa. Tuollaisia tulevaisuuden suunnitelmia ei valitettavasti lähiaikoina ole kuitenkaan luvassa, mutta näitä kahta luomupuuvillalle painettua palleroa en voisi vastustaa jos kaupassa heihin törmäisin:



Nämä tammenterhot taas voisivat maistua...

... näille veikeille kavereille:


Terhot ovat veikeä idea lasten leikkeihin. Niillä voi esimerkiksi maksaa ostoksia, niistä voi keittää ruokaa, tai ne voisivat olla aarteita muuten vain. Ekologisempaa tietysti olisi tehdä retki sinne, missä edellä kuvatut kaverit itsekin asuvat, ja kerätä sieltä oma arvokas kokoelma aarteita. Joulun lähestyessä kieputtamalla käpyihin langanpätkät niistä saa kauniit ja maanläheiset kuusenkoristeet. Löysinpä tässä yksi päivä myös joulukalenterikuvan, jossa kuusi oli koristeltu porkkanoilla, omenoilla ja ananaksilla. ;)

Tammenterhoja myy Etsy ,
liinavaatteita Amenity (USA)
Käpyjä löytyy metsästä :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo pupu ja orava pyyhkeet (?) ovat tosi söpöjä. Voikun saisi Suomesta... Netistä bongaa niin paljon kaikkea ihanaa tavaraa, mitä ei voisi edes kuvitella olla olevan niinkuin nuo ihanat terhot!

anis kirjoitti...

Hei Rossana, ihan totta. Pitäisi alkaa tekemään löytöjä myös täältä Suomesta. Kankaat ovat lasten peittoja, mutta kuviot toistuivat myös koristetyynyissä ja tauluissa. Kuvat eivät ole liian värikkäitä ja toisaalta eivät liian laimeitakaan -omaan makuuni myös juuri sopivia lasten huoneeseen. Mutta miksei myös vaikka terassille tai parvekkeelle kesällä?

Nuo terhot ovat mielenkiintoisen, käsityöntekijöiden perustaman ketjun tuotteita, jonka toiminta ylettyy myös tänne eurooppaan. Voikin olla että kuljetus ei ole sittenkään kovin kaukaa. Tässä olisi myös kerrankin leluja, joita vanhempien ei tarvitsisi korjata leikkien jälkeen piiloon ;)

anis kirjoitti...

Näyttää siltä että kunnia tammenterhoista menee kuitenkin Michiganiin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Haastoin sinut karkkimeemiin. Käy kurkkaamassa sivullani. Jos sinulla ei ole aikaa tai huvia osallistua niin ei hätä :D !