keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Oi ihanaa, lunta!

Maa on valkoisena, ja kuten aikuisen tehtävään kuuluu, istun sisällä vaikka kovasti kutkuttaisi vetäistä ulkohousut jalkaan, ja viettää kokonainen päivä ulkona.

Näky on todella kaunis, ja ihana kuulla lumiauran ääni pitkästä aikaa. Joulun lähestyminenkään ei tunnu enää niin kaukaiselta ajatukselta. Toinen joulusta muistuttava asia ovat kynttilät ja niiden tuoksu. Tästä muistuttivat minua eilen vakkarin kynttilät. Nyt vain pistetään kaikki toive kehiin, ettei lumi ollutkaan jättänyt talviamme lopullisesti; josko edelliset vuodet olivatkin vain muistutus lumen katoavaisuudesta. Lumen riemusta kertoo myös puolitoistavuotiaan kummipoikamme tämän aamuinen lausahdus, kun kurkistivat ulos äitinsä kanssa: "Hunta, ulos päppää!" =)! Että kaikki vain ulos ja päppää, riemukasta päivää kaikille!

Alla muistutus siitä, kuinka hassuttelu tosiaan on sallittua myös meille aikuisille. Oh Happy Day -blogin kirjoittajalla ja hänen miehellään on kuulema kokonainen albumi pelkkiä valkokuvausautomaattikuvia varten. Tämä on yhtä heidän lempipuuhaansa, ja he suosivat kuulema Utahin koneita, koska kuvat siellä maksavat vain dollarin kappale ;). Prosessi etenee kuulemma niin, että varattuaan ensin 20 dollaria rahaa, suuntaavat he kohti automaattia ja nauttivat salaman valoista tunnin(!) verran. Mukaan on päässyt myös perheen vauva. Mieletöntä :)! Vaikka kaverikuvia on itsekin tullut otettua, sama idea toimii näköjään myös perhe- tai vaikka kihlajaispotreteille:


Mitä jos ensi jouluna yhteisvalokuvien sijaan suunnistaisittekin lähimmälle automaatille, ja kuvaisitte kaikki vauvasta vaariin?

edit: tosin tämä vauva ei ainakaan kovin paljon kuvassa vielä hymyile, ja mietinkin, voiko salamanvalo olla niin kirkas että olisi pienille silmille haitallista.

Ei kommentteja: