perjantai 26. joulukuuta 2008


Jouluntunnelmaiset tapaninpäivän toivotukset!




Kuvat on otettu joulunvieton lomassa, aseena uusi Canon EOS 450D. Käyttö vaatii vielä paljon harjoittelua ja aikaa paneutumiseen, mutta omistajat ovat innoissaan.

Jouluaatto tarjosi aivan ihanan ilman ulkokuvaukseen, mutta joulukiireet pitivät tämän kuvaajan visusti sisätiloissa. Ainoa kuvauksellinen ulkona vietetty aika oli joulusaunomisen lomassa. Avanto Saimaan rannalla ja sen reunalla istuva lyhty olivat todella kaunis näky, joka epäonnekseni ei vain jostain syystä tallentunut mukana olleelle pokkarikameralle. Saunomisesta tuli varmasti uusi jouluperinne, joten ehkä kuva onnistuu ensi jouluna.

Toivon joulunaikaisia kelejä lisää, ja oikein hyvää ja levontäyteistä lomaa lomalaisille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle kamerallesi! Hienoja ja tunnelmallisia kuvia olit jo ottanut. Tuo kameralla harjoittelu on oikein mukavaa puhaa ja vaikka minäkin kuvaan melkein päivittäin niin vieläkin tulee hoksattua uusia asioita.

Mukavia valokuvauspyhiä sinulle :D !

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on sitten varmasti ainakin yksi innokas malli kuvausharjoitteluun (en minä, sentään) ;) Saa ainakin kokeilla ottaa kuvaa liikkuvasta kohteesta..

Pian taas nähdään!

anis kirjoitti...

Hei Rossana, kiitos! :) Ja tosiaan, kuvaaminen tuntuu olevan aika seikkailuharrastus kun sitä oppii vain tekemällä ja kokeilemalla. Ja aina voi oppia uutta. Jokaisessa tilanteessa tuntuu olevan aina joku oma juju, mikä pitää ottaa huomioon. Oma haasteensa on aukkojen ja valotusajan käyttö, ja jalustaa pitäisi jaksaa aina kuljettaa mukana jos vähänkin hämärtää.:) Nyt en laittanut vielä uusia omia kuvia esille, mutta tulossa on.

Oikein hyvää vuoden alkua sulle myös :D!

Taita: Ehdottomasti :D. Taidetaan säätää aukot kohdilleen jo valmiiksi. Ainakin se yks siun ottama kuva meistä kolmesta oli ihan huippu, siinä oli menoa ja mieltä :D Kiitos myös vielä uuden vuoden seurasta! Toivottavasti kotona odotti hymyilevä äiti ja nukkuvat lapset, ?