tiistai 28. lokakuuta 2008

Lahjaidea osa 2: suomalaiselle ekologinen on kotimaista tai lähellä valmistettua


1. Kelkka: 71 e Leppäkerttu 2. Suomalainen, käsin valmistettu Kolme karhua- palikkapeli, yli 3-vuotiaille: 12,90 Nettikauppa Harmonia 3. Kotimainen, luonnon materiaaleista valmistettu nalle:22 e Nettikauppa Harmonia 4. Luomulampaan turkistossut: 24 e ; Me & Mama 5. Luomulampaantalja: 60 e: Me & Mama 6.Teddykompaniet Keinulammas: 118 e Baby style 7.Puinen keinu:14,95 e Lelutalo 8.Luomupuuvillainen kietaisumekko: 26 e Me & Mama 9. Kotimainen Jukka kaulin: 6,95 e Lelutalo 10.Kotimainen itse koottava Lotja-puuhapakkaus: 16 e Lelutalo 11. Waldorf-nukkeperheeseen kuuluva ensinukke: 19.90 e Pikku-SelmaKotimainen Jukka pakettiauto: 25,90 e Lelutalo 12.Ekologinen, Saksassa sertifioidusta puusta valmistetut miekka ja kilpi: 18 e ja 33 e Me& Mama 13.Rytmikapulat: 5 e Pikku-Selma 14.Suomessa valmistettu Hantverkarlyan Beetle: 12,50 Lelutalo 15.Vedettävät palikkakärryt: 26.50 e Lelutalo

5 kommenttia:

Rauna kirjoitti...

Hauskoja lahjakollaaseja. Hieman samantyyppisiä lammaskeinuja vai oliko sittenkin tuoleja näkyi Tallinnassa, kun viimeksi aikoja sitten kävin. Harkitsin ihan hetken hankkivani sellaisen, mutta ei oikein sovi nykyiseen asuntoon eikä ole sopivan pieniä istujiakaan niille. Miksei samanlaisia tehdä aikuisille.. Voisin hyvin kuvitella lukevani lampaalla.

Rytmikapuloista tuli ensimmäisenä mieleen, että lahja ei ehkä olisi vanhempia ajatellen kovin reilu, jos lapsi on innokkaassa iässä. Tai mukaan pitäisi pistää kuulosuojat. Kerran vahingossa melkein ostin jonkun meluisan lahjan serkulleni, kunnes kassalla ajattelin asiaa. Serkku oli siinä vaiheessa neljä ja iltapuuhiin kuului hyppely ensin trampoliinilla, jonka jälkeen kuunteli tunnin Dire Straitsia korvalapuilla ennen nukahtamista, joten tavallaan pärisevä rumpu olisi kyllä ollut piste iin päälle.

anis kirjoitti...

Hei, mukava saada kommenttia! Itselläni kävi hieman sama asia mielessä rytmikapuloiden kohdalla *kertomasi iltamenojen perusteella harkitsee jo kapuloiden poistamista vanhempien terveyttä ajatellen*.

Ja aikuisten lammaskeinu/tuoli olisikin oiva juttu, tosiaan sellainen luksus taitaa olla yleisesti meiltä aikuisilta kielletty, vastaan kun ei ainakaan sellaista ole tullut. Mikä olisi sen mukavampaa kuin käpertyä lampaantaljaan villasukat jalassa ja nauttia vaikka kuppi kaakaota kirjaa lukiessa. Ensimmäisenä tulee mieleen ostaa kaksi (yksi?)luomulampaan taljaa, ja vuorata niillä joko lepakkotuolin tai keinutuolin. Jyväskylässä olenkin juuri yhden keinutuolin nähnyt pienen tunnelmallisen käytettyjä tavaroita myyvän liikkeen edessä.

Kerro ihmeessä jo jotain vastaavaa tulee vielä eteen :)

Rauna kirjoitti...

Tai lampaantaljat riippukeinuun.. :)
Jos sellaisen saisi sisälle jotenkin siististi asennettua ilman järkyttäviä koukkuja seinässä.

anis kirjoitti...

:) Miksipä ei! Sellaiset kierrekoukut voisi olla ihan siistit, jos oikein osaisi kattoon kiinnittää.. Vanhalla luokkakaverillani oli riippukeinu perheensä kodissa sisällä. Jos sen ottaa välillä pois, tilaongelmaakaan ei syntyisi. Mukavalta kuulostaa :)

Rauna kirjoitti...

Oikeastaan ajattelin riippumattoa, mutta kirjoitin vahingossa keinu. Design*Spongen kuvat oli juuri kotoisia ja lämpöisiä, ihania, kiitos.